Számos izgalom vár novemberben az AXN és a VIASAT6 nézőire

Az Antenna Group két hazai csatornája több újdonsággal is készül az ősz utolsó hónapjában: az AXN-en debütál a Virágzás bemutatkozó évada, a VIASAT6-on pedig a Brill 1. és A holnap legendái 6. évada premierel.

AXN

A misztikus sorozatok rajongóinak kedvez a csatorna, hiszen november 19-én 21 órakor országos premierként mutatkozik be a Virágzás 1. évada. A Phoebe Tonkin főszereplésével készült sorozatban egy kisváros utcáin egy rejtélyes növény jelenik meg, pontosan ott, ahol nem is olyan rég végzetes árvíz pusztított. A titokzatos termés különleges erővel rendelkezik – képes visszaadni a fiatalságát annak, aki eszik belőle, de ennek hatalmas ára van.

VIASAT6

Mindenki kedvenc szuperhősei, A holnap legendái november 17-én 23 órától térnek vissza a VIASAT6-ra. Sarat (Caity Lotz) elrabolják a földönkívüliek, ezért a csapat elindul megmenteni, de közben az intergalaktikus ellenségeket is vissza kell verniük. A teher egyre nagyobb a legendákon, ezért új tagot kell keressenek. Vajon az ő segítségével sikerül társukat és a világot is megmenteniük?

Az izgalmak november 18-án 23 órakor folytatódnak a Brill 1. évadával. Az amerikai bűnügyi sorozatban a Green család több évtizedes gyémántkereskedői múlttal rendelkezik, azonban egy hirtelen haláleset miatt mindennapjaik gyökeresen megváltoznak, és a szakma másik, véres oldalán találják magukat.

AXN

Virágzás 1. évad országos premier: november 19-től péntekenként 21 órától az AXN műsorán

VIASAT6

A holnap legendái 6. évad országos premier: november 17-től szerdánként 23 órától a VIASAT6 műsorán