Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Pénteken startol a VIASAT6 legújabb saját gyártása, a Profik

Idén nyáron a focirajongóknak is kedvez a VIASAT6, a labdarúgó Európa-bajnokság apropójából ugyanis június 11-én indul a csatorna új, szituációs komédiasorozata, a Profik – A nagyvilág a kispadról. A miniprogram főszereplői – Blahó Gergely, Noé Viktor és Simon Kornél – pedig garantált szórakozást biztosítanak a mérkőzések szüneteiben.

Június 11-én, pénteken debütál a VIASAT6 saját gyártású miniprogramja, a Profik – A nagyvilág a kispadról: a humorban gazdag szituációs komédiasorozat a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseinek szüneteiben, naponta három alkalommal jelentkezik majd. Az egyperces epizódok Zagyvapákos mindennapjaiba engednek betekintést, ahol – Hammer (Noé Viktor), a hölgyek kedvence, a vidéki keményfiú; Senior (Simon Kornél), a sportkedvelő, aki bármit megtenne a csapatért; valamint Kölyök (Blahó Gergely), a gondolkodó újonc – a falusi csapat cserejátékosai osztják meg véleményüket fociról, közéletről és az élet általános problémáiról. A három focista teljesen eltérő személyisége és sajátos humora gondoskodik róla, hogy még a meccsek szünetei is élvezetesek legyenek.

Ha kíváncsi vagy, milyen szórakoztató pillanatokat tartogat a műsor, akkor nézd meg a Profik – A nagyvilág a kispadról két epizódját:

Link: https://youtu.be/EXML88nZYUU

Link: https://youtu.be/0OPN18EpiJ0

Profik – A nagyvilág a kispadról 1. évad országos premier: június 11-től a labdarúgó Európa-bajnoksághoz igazodva a meccsek szüneteiben a VIASAT6 műsorán!

VIASAT6
A videó beágyazásához szükséges kód a keretben található
A videó beágyazásához szükséges kód a keretben található

Kapcsolódó média