Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Mindent elsöprő tavaszi premieráradat a Sony Pictures Television csatornáin

A Sony Pictures Television (SPT) ötcsatornás portfóliója idén tavasszal is gondoskodik a felhőtlen szórakozásról saját gyártású műsorainak, premier sorozatainak és színes filmkínálatának köszönhetően. Megújulva tér vissza legfrissebb évadával a VIASAT3 sikerműsora, az Észbontók, de egy vadonatúj formátum is érkezik a VIASAT6-ra, Antikhősök címmel, a már jól ismert Totalcar mellett. Az AXN és a Sony Max számos országos premierrel várja nézőit, többek között jön az Életfogytig ügyvéd, A jóslás urai és az Ötösfogat – Az Acosta-család, míg a Sony Movie Channel a nap 24 órájában varázsol mozihangulatot az otthonokba.

Saját gyártású műsorok

Ismét számos saját gyártással készül a csatornacsalád: tavasszal vadonatúj évaddal tér vissza a VIASAT3 sikerműsora, az Észbontók. A népszerű show megújul, képivilága frissül, a nevetés azonban továbbra is garantált, miközben Kovács Áron vezetésével közkedvelt celebpárjaink igyekeznek megfejteni észbontóink gondolkodását. A VIASAT6 ezzel párhuzamosan a hazánkban eddig még be nem mutatott Antikhősökkel erősít. A Trust me I’m a Dealer a Sony Pictures Television (SPT) formátuma, amelynek hazai verziójában ismert és népszerű hírességek ajánlanak fel számukra fontos és meghatározó tárgyakat jótékonysági célra. Ezeket a műsorvezető, Szabó Kimmel Tamás és a műsor szakértője, Megyesi Balázs mindent megmozgatva a lehető legjobb áron adja tovább, hogy a felajánló által választott alapítvány minél nagyobb támogatásban részesülhessen. A csatornára visszatér az ország legkedveltebb autósmagazinja, a Totalcar is, amelynek új évadában a Bazsó-Winkler páros a már jól ismert autóstesztek mellett folytatja egy igazi gyűjtői darab, a Porsche 912-es elektromos autóvá alakítását. A VIASAT6 még egy különlegességgel készül a szezonra, a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokság alatt ugyanis a Profik című szórakoztató miniprogrammal várja nézőit, amelynek egyik főszereplője Simon Kornél.

Országos premier sorozatok

Az AXN-re számos hazánkban frissen debütáló sorozat érkezik, többek között a valódi történet alapján készült Életfogytig ügyvéd, valamint a Los Angeles-i szervezett bűnözés egy különleges vállfaját bemutató A jóslás urai, míg Patrick Dempsey valódi tőzsdecápaként tér vissza az Ördögi játszmákban. Természetesen a már jól ismert szériák friss évadait is elhozza a csatorna, így jön a SWAT – Különleges egység, a SEAL Team és a MacGyver legújabb évada is. A VIASAT6 is számos premierrel várja nézőit, vadonatúj tartalomként debütál az Orgyilkos osztály és a Powers, valamint A holnap legendái és az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi is új évaddal jelentkezik, de az autó és kütyükedvelők is megtalálják kedvenceiket, ugyanis jön a Top Gear, a Top Gear – Amerika és az Őrül-tech legfrissebb szériája is. A Sony Max a fiatal női célcsoportnak nyújt garantált szórakozást sitcomokkal és reality tartalmakkal, de egy hazánkban eddig be nem mutatott sorozat, az Ötösfogat – Az Acosta-család is tovább színesíti a csatorna tavaszi kínálatát.

Filmek

Tavasszal az SPT-portfólió olyan nemzetközi blockbustereket is elhoz nézőinek, mint a Marvel univerzumhoz tartozó Thor, az Amerika Kapitány: A tél katonája, a Bosszúállók, a Bosszúállók: Végtelen háború és a Fekete Párduc, de érkezik a Django elszabadul, a Másnaposok 3., a Mary Poppins visszatér és a Jumanji – Vár a dzsungel, illetve a Verdák 1-2-3. része és a Ralph lezúzza a netet című animációs film is. A portfólió filmcsatornája, a Sony Movie Channel a nap 24 órájában várja változatos filmekkel nézőit, míg a többi csatorna főleg az esti órákban varázsol mozihangulatot az otthonokba.

Sony portfólió

Kapcsolódó média